Om oss


Vi är en ung verksamhet, en startup-verksamhet och vi tillhör samma företag som Företagsöverlåtelser.se. Utifrån den verksamheten tydliggjordes behovet av Bemanning18.

Namnet ”Bemanning18” har sin grund i att vi arbetar med bemanning i rollen som konsultförmedlare och ”18” kommer från Volvos motorer på 60-talet, ”B18”, och ”Bemanning18” förkortas således som ”B18”. Några av grundarna till ”Bemanning18” har rötterna i Göteborg, Volvos födelsestad, och motorn ”B18” fanns bland annat i Volvo P1800. Dessutom är några av grundarna siffermänniskor som ser en skönhet i siffror.

Samtidigt är ”18” enligt vår mening en symbol för utveckling, från bensinmotorer till dagens elmotorer och elbilar, från bemanning till konsultförmedlare.

Vi har valt att använda”Bemanning” som en del av vår benämning, trots att branschen går till att i ökad grad bli och benämnas konsultförmedlare. Skälet är att det är en inarbetat begrepp. Men visst, vi har även domänerna ”konsultförmedlare18.se” och ”kf18.se”. Inget är hugget i sten, vi läser av kontinuerligt av framtiden för branschens benämning generellt. Möjligt att vi vartefter följer efter i vår benämning av vår verksamhet, men där är vi inte idag. Vid ett skifte blir ””B18” i stället ”KF18″….

”Bemanning18” är del av utvecklingsprocessen i bemanningsbranschen, från bemanning till konsultförmedlare. Våra ambitioner är att vara i täten och skapa nytta för:

  • ekonomikonsulterna genom beläggning och intressanta arbetsuppgifter,
  • uppdragsgivarna genom att möte behovet av kompetent ekonomikompetens,
  • till samhället genom att medverka till sysselsättning och tillväxt.

Vi utvecklar vår hemsida och verksamhet i samspel med behov och önskningar som vi finner i mötet med ekonomikonsulter och uppdragsgivare.

Vi är flexibla och öppna för nya infallsvinklar.

Geografiskt fokuserar vi av praktiska skäl på Stockholmsregionen.

Ring oss eller genom E-post här.

Bemanning18™

%d bloggare gillar detta: